Your search returned 3 results.

சிதைவுகள் : ஆப்பிரிக்க நாவல் Citaivukaḷ : A̅ppirikka Nāval Cin̲uvā A̅ccipi ; Tamil̲il En̲.Kē. Makāliṅkam

சினுவா ஆச்சிபி மகாலிங்கம், என்.கே. by Cin̲uvā A̅ccipi | Makāliṅkam, En̲.Kē [tr.].

Language: Tamil Publication details: நாகர்கோவில் காலச்சுவடு பதிப்பகம் 1998 Publication details: Nākarkōvil Kālaccuvaṭu Patippakam 1998Availability: Items available for loan: French Institute of PondicherryCall number: TA LIT-MOD 1714 (1).

இரவில் நான் உன் குதிரை சில தேசங்களின் சில சிறுகதைகள் (ஆங்கிலத்தின் ஊடாக) Iravil Nān̲ Un̲ Kutirai Cila Tēcaṅkaḷin̲ Cila Cir̲ukataikaḷ (A̅ṅkilattin̲ U̅ṭāka) Tamil̲il En̲.Kē. Makāliṅkam

மகாலிங்கம், என்.கே. by Makāliṅkam, En̲.Kē [tr.].

Series: Kālaccuvaṭu Patippaka Veḷiyi̅ṭu ; 85Material type: Text Text; Format: print Language: Tamil Publication details: நாகர்கோவில் காலச்சுவடு பதிப்பகம் 2003 Publication details: Nākarkōvil Kālaccuvaṭu Patippakam 2003Availability: Items available for loan: French Institute of PondicherryCall number: TA LIT-MOD 2544 (1).

ஈழம் சாட்சியமற்ற போரின் சாட்சியங்கள் I̅l̲am Cāṭciyamar̲r̲a Pēārin̲ Cāṭciyaṅkaḷ ḥPirān̲sis Hārican̲ ; Tamil̲il En̲.Kē. Mākaliṅkam

மாகலிங்கம், என்.கே. by Harrison, Frances | Mākaliṅkam, En̲.Kē [tr.].

Publication details: நாகர்கோவில் காலச்சுவடு பப்ளிகேஷன்ஸ் 2012 Publication details: Nākarkēāvil Kālaccuvaṭu Papḷikēṣan̲s 2012Availability: Items available for loan: French Institute of PondicherryCall number: TA SOCIAL 0602 (1).

Powered by Koha